E-mailprocedure : Verzoek van het lid Maatoug (GroenLinks) om een schriftelijk overleg te houden over de amvb "Verlenging geldigheidsduur functies CBBS"

De vergadering is geweest

6 juli 2021
10:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid,
 
Zie onderstaande e-mailprocedure/mailbericht met verzoek van het lid Maatoug (GroenLinks):
  • Verzoek om een schriftelijk overleg te houden over de algemene maatregel van bestuur “Verlenging geldigheidsduur functies CBBS”.
  • Indien de commissie kan instemmen met het verzoek zal de inbrengdatum worden vastgesteld op dinsdag 6 juli, 18.00 uur. Het ministerie zal in dat geval worden verzocht om woensdag 7 juli de beantwoording aan de Kamer te doen toekomen.
 
Graag verneem ik uiterlijk dinsdag 6 juli om 10.00 uur (cie.szw@tweedekamer.nl) of u met dit verzoek kunt instemmen. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van deze e-mailprocedure*.

Met vriendelijke groet,
Laura Blom
Adjunct-griffier commissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid, van het Reglement van Orde, luidende:
Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25. Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
 
Van: Hellevoort, M. <m.hellevoort@tweedekamer.nl>
Verzonden: maandag 5 juli 2021 14:54
Aan: Commissie SZW <cie.szw@tweedekamer.nl>
CC: Maatoug, S. (Senna) <s.maatoug@tweedekamer.nl>
Onderwerp: E-mailprocedure inzake Verlenging geldigheidsduur functies CBBS – Toepassing artikel 1 Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid
 
Hoi Harmanda,
 
Op de agenda van de procedurevergadering staat de AMvB “Verlenging geldigheidsduur functies CBBS – Toepassing artikel 1 Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid”.
Senna Maatoug zou hier graag een schriftelijk overleg over voeren.
Gezien de spoedvoorhangprocedure, zouden we dit graag middels een e-mailprocedure aan de commissie voorleggen, zodat het schriftelijk overleg nog deze week gevoerd kan worden.
 
Alvast bedankt!
 
Met vriendelijke groet,
 
Meike Hellevoort
Beleidsmedewerker Sociale Zaken & Werkgelegenheid
GROENLINKS Tweede Kamerfractie

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek om een schriftelijk overleg te houden over de amvb "Verlenging geldigheidsduur functies CBBS" (29544-1065)

    Te behandelen:

    Loading data