E-mailprocedure : E-mailprocedure - Stafnotitie inbreng rapporteurschap WGO Verantwoordingsstukken 2020 cie-BiZa

De vergadering is geweest

16 juni 2021
10:00 uur
Van: Commissie BiZa
Verzonden: maandag 14 juni 2021 11:03
Aan: GC-Commissie-BiZa
Onderwerp: E-mailprocedure - Stafnotitie inbreng rapporteurschap WGO Verantwoordingsstukken 2020 cie-BiZa
 
Geachte leden van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken,
 
Tijdens de procedurevergadering van 15 april 2021 besloot de commissie Binnenlandse Zaken tot het houden van een wetgevingsoverleg over de Verantwoordingsstukken 2020, gepland op donderdag 17 juni a.s. van 17.30-20.30 uur (WGO Jaarverslagen en Slotwetten over het jaar 2020 Hfst. VII het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, B het Gemeentefonds en C het Provinciefonds). Ook benoemde de commissie het lid Boulakjar (D66) tot rapporteur tijdens dit overleg.
 
De rapporteur zal aan het begin van het overleg namens de commissie enkele punten inbrengen, waarna alle fracties hun inbreng kunnen leveren. Omdat de rapporteur namens de commissie optreedt, is het gebruikelijk dat hij van te voren de inbreng afstemt met de commissie. Bijgevoegde stafnotitie geeft de inbreng van de rapporteur op hoofdlijnen weer en vraagt de commissie of zij kan instemmen met deze inbreng. Mocht u hierbij nog opmerkingen hebben, dan verzoek ik u dit uiterlijk woensdag 16 juni 2021 te 10.00 uur kenbaar te maken via een reply all op deze mail.
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid, van het Reglement van Orde, luidende:
2. Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25.
 
 
 
 
Mvg.
 
Charles Roovers
Plaatsvervangend griffier
Griffier van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken
GC Bestuur en Onderwijs

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek of de commissie kan instemmen met de stafnotitie inbreng rapporteurschap WGO Verantwoordingsstukken 2020 cie-BiZa

    Te behandelen:

    Loading data