E-mailprocedure : Besluitvorming over verslag vh schriftelijk overleg inzake Voorhang-AMvB getiteld ‘Generieke uitzondering voor de beoordeling van leerresultaten wegens COVID-19’

De vergadering is geweest

3 juni 2021
16:00 uur
Geachte woordvoerders primair onderwijs,
 
Hedenochtend is in de OCW-procedurevergadering besloten om via een e-mailprocedure het volgende aan de commissie voor te leggen:
 
Betreft: Voorhang-AMvB getiteld ‘Generieke uitzondering voor de beoordeling van leerresultaten wegens COVID-19’ (Kamerstuk 31293-578)
 
In de vorige procedurevergadering is besloten in te gaan op het verzoek van het ministerie om een spoedige behandeling van bovengenoemde voorhang-AMvB (i.v.m. noodzakelijke tijdige aanlevering bij Raad van State).
In een e-mailprocedure is besloten tot een schriftelijk overleg. Er is inbreng geleverd door de VVD-fractie en de CDA-fractie. Gisterenmiddag is de reactie van de minister binnengekomen.
 
Voorstel: v.k.a.
 
Graag voor heden 16.00 uur kenbaar maken of uw fractie kan instemmen met dit voorstel.
 
Met vriendelijke groet,
drs. E. C.E.  (Eveline) de Kler
griffier van de commissie Onderwijs,
Cultuur en Wetenschap

Besluit: Voor kennisgeving aangenomen. De volgende fracties hebben gereageerd en ingestemd met het voorstel: VVD, D66, CDA, CU.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorhang ontwerpbesluit tot wijziging van het Besluit bekostiging WPO in verband met het mogelijk maken van een generieke uitzondering voor de beoordeling van de leerresultaten wegens COVID-19

    Te behandelen:

    Loading data

    Loading data
  2. 2

    Besluitvorming over verslag vh schriftelijk overleg inzake Voorhang-AMvB getiteld ‘Generieke uitzondering voor de beoordeling van leerresultaten wegens COVID-19’

    Te behandelen:

    Loading data