E-mailprocedure : Verzoek om kabinetsreactie te ontvangen op de moties over examens voortgezet speciaal onderwijs (t.w. inzake verlengde duimregeling en extra herkansing) uiterlijk 9 maart a.s.

De vergadering is geweest

5 maart 2021
17:00 uur
Geachte onderwijswoordvoerders,
 
Graag verneem ik of u kunt instemmen met onderstaand verzoek om een kabinetsreactie te verzoeken op de moties over examens voortgezet speciaal onderwijs (t.w. inzake verlengde duimregeling en extra herkansing), te ontvangen uiterlijk 9 maart a.s.

35570-VIII-188 MotieMotie van het lid Van Meenen c.s. over deelcertificaatkandidaten in vso en vavo de aankomende twee jaar twee herkansingen bieden
35570-VIII-187 MotieMotie van het lid Van Meenen c.s. over deelcertificaatkandidaten in vso en vavo minimaal twee jaar toegang geven tot de duimregeling

Reactietermijn, hedenmiddag 17.00 uur. Liefst met 'allen beantwoorden'.
 
Met vriendelijke groet,
drs. E. C.E.  (Eveline) de Kler
griffier van de commissie Onderwijs,
Cultuur en Wetenschap

Besluit: Het kabinet wordt verzocht om uiteen te zetten hoe wordt omgegaan met de uitvoering van de moties: 35570-VIII-188 Motie van het lid Van Meenen c.s. over deelcertificaatkandidaten in vso en vavo de aankomende twee jaar twee herkansingen bieden; 35570-VIII-187 Motie van het lid Van Meenen c.s. over deelcertificaatkandidaten in vso en vavo minimaal twee jaar toegang geven tot de duimregeling De commissie wil uiterlijk 9 maart a.s. op de hoogte gesteld worden. De volgende fracties hebben gereageerd en ingestemd met het verzoek: VVD, PVV, CDA, D66, GL, SP, PvdA, PvdD.
 
-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: Meenen, P. van
Verzonden: vrijdag 5 maart 2021 12:51
Aan: Kler, E.C.E. de
Onderwerp: Reactie moties examen vso
 
Beste Eveline,
 
Bij dezen wil ik je vragen de collega’s te verzoeken om een kabinetsreactie ten aanzien van de uitvoering van de aangenomen moties over de examens vso, te weten over de verlengde duimregeling en over extra herkansing.
Te ontvangen uiterlijk 9 maart aanstaande.
 
Mijn dank en hartelijke groet.
Paul

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek om kabinetsreactie te ontvangen op de moties over examens voortgezet speciaal onderwijs (t.w. inzake verlengde duimregeling en extra herkansing)

    Te behandelen:

    Loading data