E-mailprocedure : Verzoek van het lid Wörsdörfer (VVD) - om een brief toe te voegen aan de feitelijke vragenronde 'Intervence' d.d. 24 februari 2021

De vergadering is geweest

19 februari 2021
12:00 uur
Van: Commissie VWS
Verzonden: donderdag 18 februari 2021
Aan: GC-Commissie-VWS
CC: Commissie VWS
Onderwerp: Verzoek van het lid Wörsdörfer (VVD) - om een brief toe te voegen aan de feitelijke vragenronde 'Intervence' d.d. 24 februari 2021
 
Hierbij ontvangt u een verzoek van het lid Wörsdörfer (VVD) om de brief van het kabinet ‘Stand van zaken Intervence’ (2021D07341) d.d. 17 februari 2021 aan de agenda van de feitelijke vragenronde ‘Stand van zaken Intervence over de overbruggingscontract en afspraken rondom bestaande en nieuwe maatregelen jeugdbescherming en jeugdreclassering (TK 31839-765)’ d.d. 24 februari toe te voegen.
Zie onderstaande e-mail voor het volledige verzoek. 
 
U wordt verzocht uiterlijk vrijdag 19 februari 2021, om 12.00 uur aan te geven of u met dit verzoek kunt instemmen. Ik verzoek u via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht te reageren.
Spoedig na afloop van de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst hiervan.*
 
Met vriendelijke groet,
Henriette Krijger
Adjunct-griffier vaste commissie voor VWS
Tweede Kamer der Staten-Generaal
 
*Toelichting
 De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
Van: Wörsdörfer, M.
Verzonden: donderdag 18 februari 2021
Aan: Commissie VWS
Onderwerp: FW: Opgevraagde documenten (2021D07341)
 
Er loopt een feitelijke vragenronde inzake Stand van zaken Intervence over de overbruggingscontract en afspraken rondom bestaande en nieuwe maatregelen jeugdbescherming en jeugdreclassering (TK 31839-765). Ik zou graag de commissie willen voorstellen om de brief van gisteren (zie onder) over hetzelfde onderwerp in deze vragenronde mee te nemen. Kan via een e-mailronde getoetst worden of de commissie daarover hetzelfde denkt?
 
Hartelijke groet,
 
Martin Wörsdörfer
 
Lid VVD Tweede Kamer-fractie
Woordvoerder Jeugd & Jeugdzorg | Armoede & Schuldhulpverlening
 
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Wörsdörfer (VVD) - om een brief toe te voegen aan de feitelijke vragenronde 'Intervence' d.d. 24 februari 2021

    Te behandelen:

    Loading data