E-mailprocedure : Voorstel feitelijke vragenronde over humanitaire hulp aan Griekenland

De vergadering is geweest

29 januari 2021
14:00 uur
Commissie: algemene commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
Aan de leden van de algemene commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking

Geachte leden,
 
Hierbij leg ik u het voorstel van het lid Van den Nieuwenhuijzen voor om een feitelijke vragenronde te organiseren over de brief “Additionele bijdrage ten behoeve van humanitaire respons op de Griekse eilanden” (Kamerstuk 34952, nr. 124, zie bijgevoegd). Het lid Van den Nieuwenhuijzen stelt voor om de deadline voor inbreng vast te stellen op maandag 1 februari 16.00 uur en de minister te verzoeken haar antwoorden uiterlijk woensdag 10 februari aan de Kamer te sturen, zodat deze behandeld kunnen worden in de laatste procedurevergadering voor het voorjaars- en verkiezingsreces op donderdag 11 februari.
 
Graag verneem ik of u, namens uw fractie, instemt met dit voorstel, via een reply all op dit bericht, uiterlijk morgen vrijdag 29 januari 14.00 uur.
 
Met vriendelijke groet,
Eva Meijers



Onderwerp: Verzoek feitelijke vragen humanitaire hulp Griekenland
 
Dag Eva,
 
Tom van den Nieuwenhuijzen zou graag een feitelijke vragenronde organiseren over de brief “Additionele bijdrage ten behoeve van humanitaire respons op de Griekse eilanden” (34952-124). Kun je dit verzoek aan de commissie voorleggen?
 
Bij voorbaat dank!
 
Vriendelijke groet,
 
Giel van der Steenhoven
Beleidsmedewerker

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van het lid Van den Nieuwenhuizen om een feitelijke vragenronde te houden over de brief van de minister "Additionele bijdrage ten behoeve van humanitaire respons op de Griekse eilanden".

    Te behandelen:

    Loading data