E-mailprocedure : Besluit nemen over doorgang commissie-activiteiten LNV komende week (18-22 januari) - Reactie uiterlijk maandag 18/01 om 11.00 uur

De vergadering is geweest

18 januari 2021
11:00 uur
Van: Commissie LNV <cie.LNV@tweedekamer.nl>
Verzonden: maandag 18 januari 2021 11:11
Aan: GC-Commissie-LNV <GC-Commissie-LNV@tweedekamer.nl>
Onderwerp: [RESULTAAT E-MAILPROCEDURE] Doorgang commissie-activiteiten LNV komende week (18-22 januari)
 
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor LNV,
 
Het resultaat van onderstaande e-mailprocedure is als volgt:
 
•             De inbreng voor het schriftelijk overleg over d eVoorhang Wijzigingsbesluit stikstofreductie en natuurverbetering op maandag 18 januari om 12.00 uur zal doorgang vinden. De fracties van de VVD, CDA, D66, GL, PvdA, CU en PvdD waren hiervoor, de fractie van de PVV was hiertegen. Van de overige fracties is t.a.v. deze activiteit geen reactie ontvangen.
•             De procedurevergadering (via videoverbinding) op woensdag 20 januari van 13.15 tot 14.15 uur zal géén doorgang vinden. De fracties van de VDD, CDA, D66 en GL waren voor uitstel, de fracties van de PvdA, CU en PvdD waren voor door laten gaan. Van de overige fracties is t.a.v. deze activiteit geen reactie ontvangen.
 
NB. Op het moment dat de extra procedurevergadering van de commissie LNV inzake het controversieel verklaren van onderwerpen gepland wordt zal u worden geïnformeerd over wat dit proces behelst en zal daarbij tevens een overzicht van (commissie- en plenaire) activiteiten tot aan het voorjaars- en verkiezingsreces worden gegeven.
 
Met vriendelijke groet,
Rens Jansma
Griffier vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit


---
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor LNV,
 
In afwachting van de extra-procedurevergadering van uw commissie over het al dan niet controversieel verklaren van zaken als gevolg van het aftreden van het kabinet, verzoek ik u namens uw voorzitter aan te geven welke commissieactiviteiten, niet zijnde Europese commissieactiviteiten, die komende week (18-22 januari) gepland zijn, doorgang kunnen vinden. Het betreft twee activiteiten:
 
  • Inbreng schriftelijk overleg Voorhang Wijzigingsbesluit stikstofreductie en natuurverbetering op maandag 18 januari om 12.00 uur.
  • Procedurevergadering (via videoverbinding) op woensdag 20 januari van 13.15 tot 14.15 uur.
 
Graag verneem ik uiterlijk maandag 18 januari 2021 om 11.00 uur of de twee bovenstaande commissieactiviteiten doorgang kunnen vinden (graag door middel van een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht). Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst.*
 
Met vriendelijke groet,
Rens Jansma
Griffier vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Besluiten doorgang commissie-activiteiten LNV komende week (18-22 januari)

    Te behandelen:

    Loading data