E-mailprocedure : Activiteiten komende week n.a.v. aftreden kabinet

De vergadering is geweest

18 januari 2021
12:00 uur
Geachte leden,
Naar aanleiding van het aftreden van het kabinet zal binnenkort een extra procedurevergadering worden gepland van uw commissie om te bepalen welke in behandeling zijnde zaken (wetsvoorstellen, nota’s en beleidsnotities) de commissie controversieel wenst te verklaren en dus niet meer met het demissionaire kabinet zal bespreken. Vooruitlopend op dit proces van controversieel verklaren dient de commissie een besluit te nemen over het al dan niet doorgang vinden van de commissieactiviteiten die de komende week zijn gepland. Voor uw commissie betreft dit het AO MH17 (met de ministers van BuZa en V&J) op woensdag 20 januari en het AO RBZ op donderdag 21 januari.
Conform eerdere afspraken gaan Europese activiteiten in principe gewoon door. Dit betekent dat het AO RBZ doorgang kan vinden zoals gepland.
Ten aanzien van het AO MH17 stelt uw voorzitter voor om dit AO zoals gepland doorgang te laten vinden, aangezien het om ook in de demissionaire periode doorlopende (internationale en diplomatieke) inspanningen van het kabinet gaat. Indien u bezwaar heeft tegen dit voorstel, verzoek ik u dit, namens uw fractie, via reply all, uiterlijk maandag 18 januari a.s. voor 12.00 uur door te geven.
 
Theo van Toor, griffier
 

Agendapunten

  1. 1

    Activiteiten komende week n.a.v. aftreden kabinet

    Te behandelen:

    Loading data