E-mailprocedure : E-mailprocedure i.v.m. verlenging lockdown en eventueel omzetten activiteiten

De vergadering is geweest

14 januari 2021
14:00 uur
Van: Commissie J&V 
Verzonden: donderdag 14 januari 2021 14:04
Aan: GC-Commissie-J&V
Onderwerp: J&V: Uitkomst e-mailprocedure i.v.m. verlenging lockdown en eventueel omzetten activiteiten
 
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid,
 
Gelet op de ontvangen reacties kan ik u het volgende mededelen.
 
  • Het gesprek “Taakdifferentiatie bij de brandweer" met het Veiligheidsberaad van donderdag 21 januari wordt omgezet in een digitaal gesprek.
 
  • Het algemeen overleg Gesubsidieerde rechtsbijstand blijft gehandhaafd in fysieke vorm op woensdag 20 januari. Het is niet mogelijk dit AO om te zetten in een notaoverleg omdat er op dat moment al een ander notaoverleg plaatsvindt naast de plenaire vergadering.
 
  • Het algemeen overleg Vreemdelingen- en asielbeleid van donderdag 21 januari wordt samengevoegd met het algemeen overleg over de Informele JBZ-Raad d.d. 28 en 29 januari 2021 (vreemdelingen- en asielbeleid) en wordt gehouden in de vorm van een notaoverleg op woensdag 27 januari van 10.00 tot 14.00 uur (een ander tijdstip op deze dag is niet mogelijk). Tijdens het notaoverleg kunt u ook moties indienen.
 
  • Vanwege het verplaatsen van het tijdstip van het notaoverleg vreemdelingen- en asielbeleid en Informele JBZ-raad d.d. 28 en 29 januari 2021 (vreemdelingen- en asielbeleid) wordt u voorgesteld het AO over het algemene deel van de informele JBZ-raad d.d. 28 en 29 januari 2021 (thans gepland op woensdag 27 januari van 10.00 tot 12.00 uur) om te zetten in een schriftelijk overleg. Indien u hiertegen bezwaar heeft, wordt u verzocht dit uiterlijk hedenmiddag om 17.00 uur kenbaar te maken.
 
Met vriendelijke groet,
 
Maartje Burger
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Justitie en Veiligheid



Van: Commissie J&V
Verzonden: woensdag 13 januari 2021 11:53
Aan: GC-Commissie-J&V
Onderwerp: J&V: SPOED: E-mailprocedure i.v.m. verlenging lockdown en eventueel omzetten activiteiten
 
 
 
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid,
 
Vanwege het verlengen van de lockdown wordt u verzocht geplande (fysieke) activiteiten die niet spoedeisend zijn uit te stellen. In overleg met uw voorzitter wordt u daarom het volgende voorgesteld:
  • Het gesprek "Taakdifferentiatie bij de brandweer" met het Veiligheidsberaad van donderdag 21 januari om te zetten in een digitaal gesprek.
 
Voorts wordt u verzocht aan te geven of u de volgende algemeen overleggen fysiek door wilt laten gaan of om wilt zetten in een schriftelijk overleg:
  • AO Gesubsidieerde rechtsbijstand, woensdag 20 januari
  • AO Vreemdelingen- en asielbeleid, donderdag 21 januari
 
Op de procedurevergadering van 20 januari zal een lijst met de activiteiten vanaf 25 januari worden voorgelegd waarbij ter plekke kan worden besloten deze fysiek te handhaven of om te zetten in een schriftelijk overleg.
 
U wordt verzocht uiterlijk morgen, donderdag 14 januari, om 14.00 uur voor beide AO’s kenbaar te maken in welke vorm u deze doorgang wilt laten vinden.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Maartje Burger
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Justitie en Veiligheid
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek i.v.m. verlenging lockdown en eventueel omzetten activiteiten