E-mailprocedure : Vaststellen van activiteiten tot 19 januari 2021 die kunnen worden uitgesteld of worden omgezet naar een schriftelijk overleg.

De vergadering is geweest

15 december 2020
17:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
Vanwege oplopende aantallen coronapatiënten en de daardoor helaas noodzakelijke lockdown is er vanmorgen een vergadering geweest van de commissievoorzitters en de voorzitter van de Tweede Kamer. Doel van de voorzitters is het aantal reisbewegingen van ons ondersteunend personeel en ons zelf tot een minimum te beperken zonder ons parlementaire proces onnodig te hinderen.  
 
Middels de bijgevoegde brief aan de Kamercommissies wordt ons verzocht om de voor deze week en de eerste week na het reces geplande (fysieke) activiteiten die niet urgent zijn uit te stellen, dan wel om te zetten in een schriftelijk overleg.
 
Met betrekking tot onderstaande activiteiten hoor ik en onze voorzitter graag of u deze activiteiten wilt uitstellen of omzetten naar een schriftelijk overleg. U kunt in de onderstaande tabel aankruisen wat de voorkeur van uw fractie is.

Daar het eerstgenoemde overleg morgen staat ingepland, verzoek ik u vandaag voor 17.00 uur te reageren (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht).

Spoedig na afloop van de reactietermijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.
DatumOnderwerp UitstellenSchriftelijk overleg
16 decAlgemeen overleg Luchtvaart


17 decNotaoverleg CBR 

12 janNotaoverleg Akkoord voor de Noordzee

14 janInitiatiefnota Postma over de aanpak van hufterig gedrag in het verkeer
 
Mocht u andere zwaarwegende afwegingen maken, dan verzoeken wij u dat kenbaar te maken in antwoord op deze e-mail.
 
De procedurevergadering van morgen gaat vooralsnog door. Er wordt nog gekeken naar de procedurevergadering van 13 januari 2021.
 
Met vriendelijke groet,
Janne Rijkers

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Vaststellen van activiteiten tot 19 januari 2021 die kunnen worden uitgesteld of worden omgezet naar een schriftelijk overleg.

    Te behandelen:

    Loading data