E-mailprocedure : Verzoek lid Palland om het tijdslot van het notaoverleg Ruimtevaart en Innovatie op woensdag 16 december 2020 te gebruiken voor een wetgevingsoverleg

De vergadering is geweest

14 december 2020
17:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie Economische Zaken en Klimaat,
 
Hierbij treft u het verzoek van het lid Palland (CDA) om op het tijdslot van het notaoverleg Ruimtevaart en Innovatie d.d. woensdag 16 december 2020 om 9.30 tot 13.30 een wetgevingsoverleg te plannen voor de behandeling van de Wijziging van de Telecommunicatiewet in verband met het invoeren van een opt-in-systeem voor het overbrengen van ongevraagde communicatie voor commerciële, ideële of charitatieve doeleinden aan natuurlijke personen (35 421).
 
Ik verzoek u mij uiterlijk maandag 14 december 2020 om 17.00 uur te laten weten of u instemt met het verzoek (graag middels een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht). Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek lid Palland om het tijdslot van het notaoverleg Ruimtevaart en Innovatie op woensdag 16 december 2020 te gebruiken voor een wetgevingsoverleg

    Naar aanleiding van de e-mailprocedure kan ik u berichten dat er onvoldoende steun is voor het voorstel van het lid Palland om op het tijdslot van het notaoverleg Ruimtevaart en Innovatie d.d. woensdag 16 december 2020 om 9.30 tot 13.30 een wetgevingsoverleg te plannen voor de behandeling van de Wijziging van de Telecommunicatiewet in verband met het invoeren van een opt-in-systeem voor het overbrengen van ongevraagde communicatie voor commerciële, ideële of charitatieve doeleinden aan natuurlijke personen (35 421).
     
    De volgende fracties steunen het voorstel van het lid Palland (CDA): GroenLinks, SGP. De volgende fractie steunt het voorstel niet: D66. Van de overige fracties is geen reactie ontvangen.