E-mailprocedure : Voorstel om het rondetafelgesprek Pensioenakkoord (deel 1) op dinsdag 3 november 2020 naar een andere datum te verplaatsen

De vergadering is geweest

2 november 2020
14:00 uur
Geachte (plv) leden van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid,
 
Onderstaand treft u aan een verzoek van het lid Van Kent (SP) om het rondetafelgesprek Pensioenakkoord (deel 1) op dinsdag 3 november a.s. (van 17.30 tot ca 20.30 uur) naar een andere datum te verplaatsen.
 
Graag verneem ik uiterlijk maandag 2 november  a.s. om 14.00 uur of u met verzoek kunt instemmen*. Spoedig daarna zal ik u informeren of het verzoek wordt gehonoreerd.
 
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
Met vriendelijke groet,
M.E. Esmeijer
griffier vaste commissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Van: Kent, B. van <b.vkent@tweedekamer.nl>
Verzonden: vrijdag 30 oktober 2020 22:05
Aan: Commissie SZW <cie.szw@tweedekamer.nl>
Onderwerp: Re: Reader t.b.v. rondetafelgesprekken Pensioenakkoord op dinsdag 3 en woensdag 4 november 2020
 
 
Aangezien er door plenaire agendering van het debat over het steunpakket een overlap met de rondetafelgesprekken over pensioenen is ontstaan verzoek ik een ander moment te vinden voor het deel van de rondetafel op dinsdag avond. Ik hecht aan een zorgvuldige voorbereiding van de debatten over het pensioenakkoord en daarvoor is het kunnen deelnemen aan de rondetafelgesprekken die ik heb helpen voorbereiden belangrijk. 
 
Gr bart 
Verstuurd vanaf mijn iPhone

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel om het rondetafelgesprek Pensioenakkoord (deel 1) op 3 november 2020 naar een andere datum te verplaatsen

    Te behandelen:

    Loading data