E-mailprocedure : Verzoek om kabinetsreactie op bericht 'Poolse justitie werk niet meer mee met Nederland'

De vergadering is geweest

29 oktober 2020
14:00 uur
Van: Commissie J&V 
Verzonden: donderdag 29 oktober 2020 18:02
Aan: Commissie J&V; GC-Commissie-J&V 
Onderwerp: UITKOMST EMAILPROCEDURE: verzoek lid Groothuizen om een kabinetsreactie op bericht 'Poolse justitie werk niet meer mee met Nederland' voorafgaand aan nota-overleg Georganiseerde criminaliteit 5/11
 
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Justitie & Veiligheid,
 
In deze e-mailprocedure  hebben de volgende fracties met het voorstel van het lid Groothuizen (D66) ingestemd: VVD, CDA, GroenLinks, SP, ChristenUnie, Partij voor de Dieren. De overige fracties hebben niet gereageerd. Het voorstel is daarmee aangenomen. Dat betekent het kabinet om een reactie zal worden gevraagd op het bericht ‘Poolse justitie werkt niet meer mee met Nederland’, voorafgaand aan het nota-overleg van 5 november over Georganiseerde criminaliteit/ondermijning, rechtspraak en strafrechtketen.
 
Met vriendelijke groet,
Arjen Westerhoff
(wnd.) griffier van de vaste commissie voor Justitie & Veiligheid  


Van: Commissie J&V
Verzonden: dinsdag 27 oktober 2020 11:12
Aan: GC-Commissie-J&V
Onderwerp: J&V: EMAILPROCEDURE: verzoek lid Groothuizen om een kabinetsreactie op bericht 'Poolse justitie werk niet meer mee met Nederland' voorafgaand aan nota-overleg Georganiseerde criminaliteit 5/11
 
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Justitie & Veiligheid,
 
Bijgaand ontvangt u het verzoek van het lid Groothuizen (D66) om een kabinetsreactie te vragen op het bericht ’Poolse justitie werkt niet meer mee met Nederland’ (NRC, 26 oktober 2020),   voorafgaand aan het nota-overleg van 5 november over Georganiseerde criminaliteit/ondermijning, rechtspraak en strafrechtketen.
 
Ik verzoek u vriendelijk om uiterlijk donderdag 29 oktober om 14.00 uur aan te geven of u al dan niet kunt instemmen met dit verzoek.
 
Met vriendelijke groet,
Arjen Westerhoff
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek om kabinetsreactie op bericht 'Poolse justitie werk niet meer mee met Nederland'

    Te behandelen:

    Loading data