E-mailprocedure : Besluit nemen over al dan niet plaatsvinden RTG Contouren nieuwe mestbeleid op 28 oktober 2020

De vergadering is geweest

15 oktober 2020
16:00 uur
Geachte leden en plv. leden van de vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit,
 
Tijdens het besloten gedeelte van de procedurevergadering van vanmorgen is naar aanleiding van de nieuwe maatregelen rond Covid-19 besloten een e-mailprocedure uit te zetten over het al dan niet door laten gaan van het Rondetafelgesprek (RTG) Contouren nieuwe mestbeleid op 28 oktober 2020.
 
Dit RTG is als fysieke bijeenkomst voorbereid en is gepland in de Oude Zaal. Het omzetten naar een digitale variant is omwille van zaalcapaciteit, agenda’s van genodigden en de Kamer, technische redenen en het huidige vergaderregime in de Kamer geen optie.
 
Beslispunt:
Wenst de commissie het RTG Contouren nieuwe mestbeleid van 28 oktober 2020 14.30- 18.00 uur door te laten gaan?
 
  • Zo ja, dan is de kans aanwezig dat genodigden afzeggen en de blokken van een half uur voor de helft of helemaal niet gevuld zijn.
  • Zo nee, wenst u het rondetafelgesprek tot nader orde uit te stellen als de maatregelen rond Covid-19 weer worden versoepeld of überhaupt geen doorgang te laten vinden?
 
Hierbij verzoek ik u vriendelijk om uiterlijk donderdag 15 oktober (morgen) om 16.00 uur in reactie op deze mail (reply-all) aan te geven of u het RTG Contouren nieuwe mestbeleid door wilt laten gaan. Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst. *
 
 
Indien de commissie besluit tot af- of uitstel zullen de genodigden worden gevraagd alsnog position papers in te dienen, zodat deze bij het AO Mest op 4 november kunnen worden betrokken.
 
 
Met vriendelijke groet,
Marianne Verhoev

Adjunct griffier van de vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (flexibele schil)
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Besluit nemen over al dan niet plaatsvinden RTG Contouren nieuwe mestbeleid op 28 oktober 2020

    Te behandelen:

    Loading data