E-mailprocedure : Voorstel van het lid Schonis (D66) de duur van het algemeen overleg CBR op woensdag 30 september a.s. met een uur te verlengen (van drie naar vier uur).

De vergadering is geweest

28 september 2020
15:00 uur
Geachte leden en plaatsvervangend van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
Het lid Schonis (D66) stelt voor de duur van het algemeen overleg CBR op woensdag 30 september a.s. met een uur te verlengen (van drie naar vier uur).
 
Bij een meerderheid voor dit voorstel betekent dit dat het AO van 14.00 – 18.00 uur zal duren en de spreektijd verlengd wordt met één minuut; van vier na vijf minuten per fractie.
 
U wordt verzocht om uiterlijk maandag 28 september 2020 om 15.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) aan te geven of u akkoord gaat met dit voorstel.
Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.
Met vriendelijke groet,
Brenda Schuurkamp
Adjunct-griffier vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat
Griffier contactgroep Nederland-Frankrijk
Griffie commissies Internationaal en Ruimtelijk
Tweede Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018, 2500 EA

 
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van het lid Schonis (D66) de duur van het algemeen overleg CBR op woensdag 30 september a.s. met een uur te verlengen (van drie naar vier uur).

    Te behandelen:

    Loading data