E-mailprocedure : Voorstel besloten technische briefing over amvb Veiligheid en integriteit telecommunicatie en 5G

De vergadering is geweest

17 juli 2020
12:00 uur
Leden en plv. leden van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,
 
Hieronder treft u het voorstel van het lid Weverling (VVD) om kort na het zomerreces een besloten technische briefing te organiseren over de volgende onderwerpen:
  • de nadere invulling en uitvoering van de bepalingen in de algemene maatregel van bestuur  "Veiligheid en integriteit telecommunicatie", teneinde meer duidelijkheid te krijgen over de actuele situatie in Nederland;
  • de meest recente inzichten over de veiligheidsaspecten rondom de uitrol van 5G, in relatie tot bijvoorbeeld de huidige ontwikkelingen in het Verenigd Koninkrijk.
 
Ik verzoek u uiterlijk vrijdag 17 juli 2020 om 12.00 uur te laten weten of u instemt met het voorstel (graag een Allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst*.
 
 
Met vriendelijke groet,
Dennis Nava
Griffier van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid. Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Weverling inzake briefing 5G

    Te behandelen:

    Loading data