E-mailprocedure : Voorstel van het lid Paternotte (met steun van VVD, CDA, GL, SP, PvdA en CU) om de inbrengdatum verslag wetsvoorstel Inburgering vast te stellen op vrijdag 12 juni om 13.00 uur

De vergadering is geweest

5 juni 2020
14:00 uur
Geachte (plv) leden van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Hieronder treft u aan een voorstel van het lid Paternotte (D66), met steun van de fracties van VVD, CDA, GroenLinks, SP, PvdA en CU, om de inbrengdatum voor het verslag van het vanmiddag ontvangen wetsvoorstel Voorstel van wet houdende regels over inburgering in de Nederlandse samenleving (35483)  vast te stellen op vrijdag 12 juni a.s. om 13.00 uur. Graag verneem ik vrijdag 5 juni a.s. om 14.00 uur of u met dit voorstel kunt instemmen*.

Noot: aan het ministerie zal worden verzocht de nota naar aanleiding van het verslag uiterlijk donderdag 25 juni te ontvangen. Zoals reeds eerder aan u bericht zal het wetgevingsoverleg over het wetsvoorstel plaatsvinden op maandag 29 juni a.s., van 13.00 tot 17.00 uur.

*De fracties die het voorstel  reeds steunen hoeven niet te reageren.

Met vriendelijke groet,
Esmeijer M.E.
griffier vaste commissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid


 
Beste Mr. Esmeijer,
 
Jan Paternotte wil graag een voorstel doen voor een inbrengdatum verslag voor het wetsvoorstel Inburgering. Het tijdsvoorstel is volgende week vrijdag 12 juni om 13:00 uur, en wordt gesteund door D66, VVD, CDA, CU, GL, PVDA en SP.
Zou u een e-mailprocedure kunnen starten met dit voorstel?
 
Hoor het graag,
 
Hartelijke groet,
 
Mike Hemmen
Beleidsmedewerker op o.a. Defensie en Integratie
D66

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van het lid Paternotte (met steun van VVD, CDA, GL, SP, PvdA en CU) om de inbrengdatum verslag wetsvoorstel Inburgering vast te stellen op vrijdag 12 juni 2020 om 13.00 uur

    Te behandelen:

    Loading data