E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Behandelvoorstel nota n.a.v. verslag Verzamelspoedwet Covid-19

De vergadering is geweest

25 mei 2020
15:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
In afschrift aan de (plv.) leden van de vaste commissies voor Financiën en Justitie en Veiligheid,
 
Vandaag heeft de minister van Infrastructuur en Waterstaat de nota naar aanleiding van het verslag van de Verzamelspoedwet Covid-19 aan de Kamer verzonden (zie onderstaande stukken of deze hyperlink). De minister voorziet inwerkingtreding per 1 juni 2020.
 
Met het oog hierop wordt voorgesteld het wetsvoorstel als hamerstuk aan te melden. Indien de commissie instemt met dit voorstel, wordt ervan uitgegaan dat zich geen sprekers zullen aanmelden voor dit wetsvoorstel.
 
U wordt verzocht uiterlijk maandag 25 mei om 15.00 uur aan te geven of u met dit voorstel kunt instemmen. Ik verzoek u via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht te reageren.
 
Spoedig na afloop van de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.*
 
Met vriendelijke groet,
Benjamin Koerselman
Adjunct-griffier vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    35457 Nota naar aanleiding van het verslag inzake Regels over een tijdelijke voorziening voor de betekening van exploten op grond van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering en wijziging van de Loodsenwet, de Algemene wet inzake rijksbelastingen, de Invorderingswet 1990, de Algemene wet inkomensafhankelijke regelingen en de Luchtvaartwet BES in verband met de uitbraak van COVID-19 (Verzamelspoedwet COVID-19)

    Te behandelen:

    Loading data