E-mailprocedure : Technische briefing Hawija

De vergadering is geweest

12 mei 2020
14:00 uur
Commissie: Defensie
Beste leden en plv. leden van de vaste commissie voor Defensie,
 
Het Lid De Roon verzoekt uw commissie in het onderstaande e-mailbericht om een technische briefing over het targeting proces, voorafgaande aan het plenaire debat van a.s. donderdag 14 mei.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk a.s. dinsdag (12 mei a.s.) om 14:00 uur te laten weten of u met het bovenstaande verzoek kunt instemmen, inclusief wanneer een eventuele technische briefing wat u betreft zou moeten plaatsvinden (woensdagmiddag of donderdagmorgen). U wordt verzocht te reageren met een “allen beantwoorden” op dit emailbericht. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van de emailprocedure.
 
 
Met vriendelijke groet,
Mr. T.N.J. (Tim) de Lange
Griffier commissies Defensie en Koninkrijksrelaties

*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende: 4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid. Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.

 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van het lid De Roon inzake technische briefing Hawija

    Te behandelen:

    Loading data