E-mailprocedure : [E-mailprocedure] Voorstel Hijink (SP) voor een rondetafelgesprek over gevolgen corona in de week van 28 april

De vergadering is geweest

20 april 2020
12:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,

Het lid Hijink (SP) stelt voor om in de week van 28 april 2020 een rondetafelgesprek te voeren over de coronamaatregelen van volgende week met betrokken en relevante organisaties. Hij denkt daarbij aan drie blokken van ieder een uur, gericht op bijvoorbeeld de thema’s zorg, onderwijs en sociale partners, en mogelijk een vierde blok.
Het lid Hijink vindt het van belang als Kamer direct van hen te horen wat de (eventueel aangepaste) maatregelen voor gevolgen hebben en welke wensen en behoeften zij aan de Kamer over willen brengen. Omdat het aantal sprekers beperkt zal zijn zou tegelijk gekozen kunnen worden voor een oproep voor een schriftelijke inbreng door organisaties die niet aanwezig kunnen zijn.

U wordt verzocht uiterlijk maandag 20 april om 12.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) door te geven of u instemt met dit voorstel.

Indien er voldoende steun is zal een vervolgprocedure worden gestart voor het inventariseren van suggesties voor de sprekerslijst. De activiteit vindt bij voldoende steun doorgang onder het voorbehoud van zaalcapaciteit.

Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.*

Met vriendelijke groeten, Miguel Israel

Miguel Israel
t.v.v. de griffier van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
Griffier vaste Kamercommissie voor Infrastructuur en Waterstaat
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel Hijink (SP) voor een rondetafelgesprek over gevolgen corona in de week van 28 april

    Te behandelen:

    Loading data