E-mailprocedure : Twee voorstellen m.b.t. luchtvaart en 1 voorstel m.b.t. het Noordzeeakkoord

De vergadering is geweest

8 april 2020
12:00 uur
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
Uw griffie heeft van drie Kamerleden voorstellen ontvangen over verschillende thema’s, die u hierbij in één e-mailprocedure worden voorgelegd:
 
  1. Het lid Paternotte (D66) stelt voor het schriftelijk overleg Verduurzaming luchtvaart van 15 april 2020 te verplaatsen naar 21 april en uit te breiden naar een schriftelijk overleg Luchtvaart, inclusief verduurzaming. Voorgesteld wordt om alle tot nader uitgestelde algemene overleggen over luchtvaart samen te voegen in dit (verzamel) schriftelijk overleg Luchtvaart en de brieven van deze algemene overleggen hiervoor te agenderen.
  2. Het lid Remco Dijkstra (VVD) stelt voor om de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit te verzoeken de bijlagen bij de brief “Besluit op het verzoek van MOB tot handhaving van de inrichting Luchthaven Schiphol met betrekking tot de Wet natuurbescherming” aan de Kamer te sturen (documentnummer bijlage 2020D12753, dit is een bijlage bij de brief “Handhavingsbesluiten Wet natuurbescherming met betrekking op nationale luchthavens”, d.d. 2 april 2020). Het betreft de volgende documenten: Zienswijze Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Zienswijze Luchthaven Schiphol, Nadere informatie luchthaven Schiphol en Nadere informatie Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat m.b.t. uitgegeven slots.
  3. Het lid De Groot (D66) stelt voor een week na ontvangst van de beantwoording van feitelijke vragen over het Noordzeeakkoord, die op 24 maart 2020 zijn gesteld (documentnummer 2020D11491), een schriftelijk overleg te
 
U wordt verzocht om per voorstel en uiterlijk, woensdag 8 april 2020 om 12.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) door te geven of u akkoord gaat met de drie voorstellen.

Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.*
Met vriendelijke groet,
Brenda Schuurkamp
Adjunct-griffier vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Twee voorstellen m.b.t. luchtvaart en 1 voorstel m.b.t. het Noordzeeakkoord

    Te behandelen:

    Loading data