E-mailprocedure : Omzetten AO Mijnbouw/Groningen op 15 april 2020 in een schriftelijk overleg

De vergadering is geweest

7 april 2020
12:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,
 
Vanwege de maatregelen ter beperking van de verspreiding van het coronavirus kan het geplande algemeen overleg Mijnbouw/Groningen op 15 april 2020 geen doorgang vinden. De vraag is of u het algemeen overleg Mijnbouw/Groningen op 15 april 2020 wenst om te zetten in een schriftelijk overleg op dezelfde datum.
 
Ter informatie: de beantwoording van het eerdere SO Mijnbouw/Groningen van 18 maart 2020 wordt deze week verwacht.
 
Graag verneem ik uiterlijk dinsdag 7 april 2020 te 12.00 uur of u het algemeen overleg Mijnbouw/Groningen van 15 april 2020 wilt omzetten in een schriftelijk overleg (graag een Allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst*.
  
Met vriendelijke groet,
Niels Kruithof
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat

 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid. Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Omzetten AO Mijnbouw/Groningen op 15 april 2020 in een schriftelijk overleg

    Te behandelen:

    Loading data