E-mailprocedure : Verzoek van het lid Kwint om een schriftelijk overleg te voeren met minister van OCW over brieven inzake de gevolgen van het coronavirus voor de culturele sector

De vergadering is geweest

3 april 2020
10:00 uur
Geachte woordvoerders cultuur,
 
Mede namens uw voorzitter leg ik het verzoek van het lid Kwint aan u voor om een schriftelijk overleg te voeren met minister van OCW over ondergenoemde brieven inzake de gevolgen van het coronavirus voor de culturele sector.
Graag verneem ik vóór morgen 10.00 uur of uw fractie kan instemmen met een schriftelijk overleg, met inbrengdatum dinsdag 7 april om 10.00 uur.

Met vriendelijke groet,
drs. E.C.E. (Eveline) de Kler
Griffier van de commissie Onderwijs,
Cultuur en Wetenschap
Tweede Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018, 2500 EA Den Haag

Besluit: De volgende fracties hebben gereageerd op het verzoek in de e-mailprocedure: VVD, CDA, D66, GL, SP, PvdA, CU, 50PLUS en PvdD. Daarvan hebben de volgende fracties ingestemd met het voorstel: GL, SP, PvdA, 50+, PvdD. Daarmee is er geen meerderheid voor het voeren van een schriftelijk overleg over de voorgestelde brieven  over de gevolgen van het coronavirus voor de culturele sector. Er is besloten tot een commissiebrief aan de minister met een verzoek om aanvullende informatie.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Kwint om een schriftelijk overleg te voeren met minister van OCW over brieven inzake de gevolgen van het coronavirus voor de culturele sector

    Te behandelen:

    Loading data