E-mailprocedure : [E-mailprocedure] Verzoek van het lid lid Kuiken (PvdA) om het AO GGZ om te zetten in een schriftelijk overleg

De vergadering is geweest

17 maart 2020
14:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie VWS,

Het lid Kuiken (PvdA) verzoekt om het algemeen overleg GGZ, dat stond gepland op donderdag 26 maart van 10.00 tot 13.30 uur, om te zetten in een schriftelijk overleg.
U wordt verzocht uiterlijk dinsdag 17 maart, om 14.00 uur aan te geven of u met dit verzoek kunt instemmen. (graag Allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het verzoek is gehonoreerd.*
Als het verzoek wordt gehonoreerd, zal de inbrengdatum 26 maart, 13.00 uur worden.

Met vriendelijke groet,

Henriëtte Krijger
Adjunct-griffier commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Tweede Kamer
Postbus 20018, 2500 EA Den Haag
  
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen. als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
  
Onderwerp: Verzoek lid Kuiken AO ggz omzetten naar schriftelijk overleg

Geachte griffier,

Namens het lid Kuiken het verzoek het tot nader order uitgestelde AO GGZ om te zetten in een schriftelijk overleg. Kunt u dit voorleggen aan de commissie? Vast dank.

Met vriendelijke groet,

Daphne Warnar
Politiek adviseur PvdA-Tweede Kamerfractie 
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Kuiken (PvdA) om het AO GGZ om te zetten in een schriftelijk overleg

    Te behandelen:

    Loading data