E-mailprocedure : SPOED [E-MAILPROCEDURE]: Voorstel Agnes Mulder om de SER uit te nodigen voor de technische briefing over de rapporten m.b.t. klimaatbeleid voor de industrie op dinsdag 25 juni 2019

De vergadering is geweest

21 juni 2019
13:00 uur
Van: Commissie EZK
Verzonden: vrijdag 21 juni 2019 9:23
Aan: GC-Commissie-EZK
Onderwerp: SPOED [E-MAILPROCEDURE]: Voorstel Agnes Mulder om de SER uit te nodigen voor de technische briefing over de rapporten m.b.t. klimaatbeleid voor de industrie op dinsdag 25 juni 2019
Urgentie: Hoog
 
Geachte leden van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,
 
Hierbij treft u aan het voorstel van het lid Agnes Mulder (CDA) om de SER ook uit te nodigen voor de technische briefing over de rapporten m.b.t. klimaatbeleid voor de industrie op dinsdag 25 juni 2019.
 
Bij deze verzoek ik u uiterlijk vandaag (21 juni 2019) om 13.00 uur in reactie op deze mail (reply-all) aan te geven of u instemt met het voorstel.
 
Spoedig daarna informeer ik u over de uitkomst van deze e-mailprocedure* 
 
Met vriendelijke groet,
 
Dennis Nava
Griffier vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat
Tweede Kamer der Staten-Generaal
 
Postbus 20018, 2500 EA
T +(31) 0703182051 | M +(31) 0618305748
E d.nava@tweedekamer.nl | I www.tweedekamer.nl
 
Alle informatie over de Tweede Kamer is te vinden op www.tweedekamer.nl. U kunt de Tweede Kamer ook volgen op Facebook en Twitter. Download ook de gratis Tweede Kamer vergaderagenda app in de Apple of Android store.
 
 
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid. Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
Van: Mulder, Agnes
Verzonden: donderdag 20 juni 2019 20:34
Aan: Jansma, R.
CC: Nava D.
Onderwerp: FW: Opgevraagde documenten (2019D25828) - SER-advies inzake klimaatakkoord industrie
 
Beste Rens,
 
Denk dat het goed is om ook de SER uit te nodigen voor de technische briefing dinsdag. Zou je daarvoor een emailprocedure willen laten rondgaan?
Een hartelijke groet,
Agnes Mulder
 
CDA Tweede Kamerlid
Woordvoerder Klimaat, Energie en Circulaire Economie
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel Agnes Mulder om de SER uit te nodigen voor de technische briefing over de rapporten m.b.t. klimaatbeleid voor de industrie op dinsdag 25 juni 2019

    Te behandelen:

    Loading data