E-mailprocedure : Behandeling Ontwerp-ministeriële regeling minimaliseren gaswinning uit het Groningenveld

De vergadering is geweest

6 december 2018
12:00 uur
Geachte leden van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,
 
Op 29 november 2018 zijn de antwoorden op het schriftelijk overleg over de Ontwerp-ministeriële regeling ter wijziging van de Uitvoeringregeling Gaswet en de Mijnbouwregeling ter uitvoering van het wetsvoorstel betreffende het minimaliseren van de gaswinning uit het Groningenveld (Kamerstuk 34957-47) binnengekomen.
In verband met tijdige aanlevering aan de Staatscourant door de minister teneinde tijdige implementatie van dit besluit te verzekeren, is spoedige behandeling noodzakelijk.
 
Hierbij verzoek ik u om vóór vanmiddag (6/12) 12.00 uur aan te geven (graag een reply-all op dit bericht) of u in wilt instemmen met het voor kennisgeving aannemen van de antwoorden op de vragen van de commissie alsmede het Kamerstuk over de Ontwerp-ministeriële regeling ter wijziging van de Uitvoeringregeling Gaswet en de Mijnbouwregeling ter uitvoering van het wetsvoorstel betreffende het minimaliseren van de gaswinning uit het Groningenveld of dat u een VSO wenst.
 
Zoals gewoonlijk zal indien één of meerdere commissieleden een VSO willen deze bij de plenaire griffie worden aangemeld.
 
Met vriendelijke groet,
Rens Jansma
Adjunct-griffier vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat
Tweede Kamer der Staten-Generaal

 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Behandeling Ontwerp-ministeriële regeling minimaliseren gaswinning uit het Groningenveld

    Te behandelen:

    Loading data