E-mailprocedure : Verzoek verzetten notaoverleg initiatiefnota van het lid Van Dam over “Ruimte voor > vertrouwen in > blauw op straat”

De vergadering is geweest

4 oktober 2018
17:00 uur
Van: Commissie J&V
Verzonden: donderdag 4 oktober 2018 17:32
Aan: GC-Commissie-J&V
Onderwerp: J&V: Resultaat emailprocedure verzetten notaoverleg initiatiefnota van het lid Van Dam over “Ruimte voor > vertrouwen in > blauw op straat”
 
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid,
 
Gelet op de ontvangen reacties deel ik u mee dat een meerderheid instemt met het voorstel. Het notaoverleg van aanstaande maandag komt daarmee te vervallen en wordt opnieuw ingepland op maandag 26 november 2018 van 15.30 tot 18.30.
 
Met vriendelijke groet,
Jasper Verstraten
Adjunct-griffier commissie Justitie en Veiligheid

Van: Commissie J&V
Verzonden: donderdag 4 oktober 2018 8:41
Aan: GC-Commissie-J&V
Onderwerp: J&V: SPOED Emailprocedure verzetten notaoverleg initiatiefnota van het lid Van Dam over “Ruimte voor > vertrouwen in > blauw op straat”
Urgentie: Hoog
 
Geachte (plv.) leden van de commissie Justitie en Veiligheid,
 
Bijgaand treft u aan een verzoek van het lid Van Dam (CDA). Het verzoek spreekt voor zichzelf, de nieuwe datum is in afstemming met de Griffie Plenair gekozen. Ik vraag u uiterlijk hedenmiddag om 17.00 kenbaar te maken of u al dan niet instemt met dit verzoek.
 
Met vriendelijke groet,
Jasper Verstraten
Adjunct-griffier commissie Justitie en Veiligheid

 
Van: Dam, van C.
Verzonden: woensdag 3 oktober 2018 23:11
Aan: Verstraten, J.
CC: Toorenburg van M.M.; Stokhof, M.
Onderwerp: RE: notaoverleg
 
Geachte griffie,
 
Het overleg over mijn initiatiefnota ‘Ruimte voor > vertrouwen in > blauw op straat’ staat gepland voor (komende) maandag 8 oktober. Inmiddels heb ik van een groot aantal collega’s vernomen dat zij niet bij dit overleg aanwezig kunnen zijn, veelal vanwege reeds aangegane andere verplichtingen. Om te bevorderen dat wij met voldoende Kamerleden dit overleg kunnen voeren stel ik voor het nota-overleg van komende maandag te verplaatsen naar maandag 26 november 2018 van 15.30 tot 18.30 uur. Wilt u zo vriendelijk zijn dit verzoek aan de commissie voor te leggen?
 
Met vriendelijke groet,
 
Chris van Dam/CDA
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Van Dam om het notaoverleg “Ruimte voor > vertrouwen in > blauw op straat” te verplaatsen van 8 naar oktober 2018 naar 26 november 2018

    Te behandelen:

    Loading data