E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] EUZA - Gesprek met woordvoerder Hongaarse regering op maandag 12 februari 2018 (svp reageren voor morgen 15.00 uur)

De vergadering is geweest

1 februari 2018
15:00 uur
Commissie: Europese Zaken
Onderwerp: [E-MAILPROCEDURE] EUZA - Gesprek met woordvoerder Hongaarse regering op maandag 12 februari 2018 (svp reageren voor morgen 15.00 uur)
 
Aan de (plaatsvervangende) leden van de vaste commissie voor Europese Zaken
 
 
Geachte leden,
 
De Hongaarse ambassade heeft verzocht om een gesprek met de heer Zoltán Kovács, woordvoerder van de Hongaarse regering, en uw commissie te plannen over Europese actualiteiten op maandagmiddag 12 februari 2018.
 
In overleg met uw voorzitter wordt u voorgesteld om de heer Kovács in bijzondere procedure voor een (besloten) gesprek in de Kamer te ontvangen op maandag 12 februari 2018 van 15.30 tot 16.30 uur.
 
U wordt verzocht om in reactie op deze mail (‘allen beantwoorden’) uiterlijk donderdag 1 februari om 15.00 uur kenbaar te maken of u kunt instemmen met de ontvangst in bijzondere procedure en of u in de gelegenheid bent om dit gesprek voor te zitten.
 
Het gesprek zal worden gepland indien een meerderheid instemt met de ontvangst in bijzondere procedure en tevens één van de leden zich heeft gemeld als voorzitter.
 
Met hartelijke groet,
 
Griffie commissie Europese Zaken

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek om de heer Kovács, woordvoerder van de Hongaarse regering, in bijzondere procedure voor een (besloten) gesprek in de Kamer te ontvangen

    Te behandelen:

    Loading data