E-mailprocedure : Voorstel tot omzetting AO Milieuraad d.d. 6 december a.s. in een AO Behandelvoorbehoud een week later

De vergadering is geweest

29 november 2017
14:00 uur
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
Wegens een gebrek aan onderwerpen heeft het Estse EU-voorzitterschap laten weten dat komende Milieuraad wordt geannuleerd. Voor het bijbehorende algemeen overleg Milieuraad d.d. 6 december a.s. staat behalve het verslag van de vorige Milieuraad d.d. 13 oktober 2017, ook geagendeerd het EU-voorstel herziening Verordening CO2-emissies auto’s en busjes COM (2017) 676, waarop de Kamer zojuist heeft besloten een behandelvoorbehoud te plaatsen.
 
Derhalve wordt u voorgesteld om:
  • het AO Milieuraad d.d. 6 december a.s. om te zetten in een AO Behandelvoorbehoud (waarin afspraken kunnen worden gemaakt over de wijze van informatieverstrekking door de regering over het EU-voorstel en het verloop van de onderhandelingen);
  • dit AO Behandelvoorbehoud een week uit te stellen, zodat het BNC-fiche over het EU-voorstel, dat naar verwachting volgende week naar de Kamer komt, bij dit AO kan worden betrokken.
 
Indien u instemt met dit voorstel, zal het verslag van de vorige Milieuraad d.d. 13 oktober 2017 geagendeerd worden voor het volgende nog te plannen AO Milieuraad.
 
Graag verneem ik uiterlijk woensdag 29 november 2017 om 14.00 uur (via een allen beantwoorden op dit e-mailbericht) of u instemt met het voorstel. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van deze e-mailprocedure.*
 
Met vriendelijke groet,
Benjamin Koerselman
Adjunct-griffier vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel tot omzetting AO Milieuraad d.d. 6 december a.s. in een AO Behandelvoorbehoud een week later

    Te behandelen:

    Loading data