20
sep
Besloten debat
20 september 2017 12:00
E-mailprocedure

E MAILPROCEDURE: brief minister Defensie uitstel brief KCT Ossendrecht en uitstel AO KCT 26 september a.s.

E-mailprocedure: "E MAILPROCEDURE: brief minister Defensie uitstel brief KCT Ossendrecht en uitstel AO KCT 26 september a.s. "Deze vergadering is geweest
Geachte leden,
 
Onderstaand meldt de minister van Defensie dat de gevraagde informatie in het kader van het voor 26 september a.s. geplande AO KCT niet tijdig beschikbaar kan zijn. De minister verzoekt daarom om uitstel van dit AO. Uw voorzitter stelt naar aanleiding van deze brief voor het voor 26 september a.s. geplande AO KCT tot nader order uit te stellen en de onderstaande brief van de Minister van Defensie overigens (incl. de nieuwe planning van het AO) te bespreken tijdens de procedurevergadering van uw commissie op 28 september a.s.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk morgen, woensdag 20 september 2017, om 12:00 uur te laten weten of u met het voorstel van uw voorzitter kunt instemmen. U wordt verzocht te reageren met een “allen beantwoorden” op dit emailbericht. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van de emailprocedure*.

Bijlagen

Besluitenlijst procedurevergadering
Besluitenlijst e-mailprocedure MAILPROCEDURE: brief minister Defensie uitstel brief KCT Ossendrecht en uitstel AO KCT 26 september a.s.

Agendapunten