E-mailprocedure : Verzoek om het algemeen over de Raad Werkgelegenheid en Sociaal Beleid van 8 december 2016 op 30 november 2016 om te zetten in een schriftelijk overleg

De vergadering is geweest

29 november 2016
14:00 uur
-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: Commissie SZW
Verzonden: dinsdag 29 november 2016 10:06
Aan: GC-Commissie-SZW
Onderwerp: SPOED: E-mailprocedure - Verzoek lid Schut-Welkzijn: omzetten AO in SO Raad WSB 30 november
Urgentie: Hoog
 
Geachte (plv) leden van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid,
 
Hieronder treft u aan een voorstel van het lid Schut-Welkzijn   om het algemeen overleg van morgen (30 november) over de Formele Raad Werkgelegenheid en Sociaal Beleid om te zetten in een schriftelijk overleg.
Graag verneem ik uiterlijk vandaag  om 14.00 uur  of u met het verzoek van het lid Schut-Welkzijn kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen.
 
Met vriendelijke groet,
Harmanda Post
Griffier commissie SZW
 
-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: Schut-Welkzijn, A.
Verzonden: dinsdag 29 november 2016 9:07
Aan: Post H.; Rijk de O.
Onderwerp: Verzoek Omzetten AO in SO Raad WSB 30 november
 
Harmanda, Ottolien,
Gistermiddag ontvingen we de geannoteerde agenda voor het AO voor morgen. Veel besluiten worden uitgesteld, dat is voor mij aanleiding om te vragen om omzetting van het AO in een SO. Ik weet dat dit last minute is, maar zo vlak voor de begroting kan iedereen zijn tijd waarschijnlijk beter besteden.  Aangezien het al morgen is, lijkt me het wat laat om tot de procedurevergadering te wachten. Wil je een e-mailprocedure starten?
Dank!
Hartelijke groet,
Anoushka Schut
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek om het algemeen over de Raad Werkgelegenheid en Sociaal Beleid van 8 december 2016 op 30 november 2016 om te zetten in een schriftelijk overleg

    Te behandelen:

    Loading data