E-mailprocedure : Verzoek van het lid Eijsink om brief inzake F35 IOT&E fase aan de minister van Defensie voor te leggen met verzoek om tijdige reactie voor het AO Verwerving F-35 van 1 december 2016.

De vergadering is geweest

9 november 2016
10:00 uur
Commissie: Defensie
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Defensie,
 
Het lid Eijsink stelt namens de PvdA-fractie voor de bijgevoegde brief van senator McCain aan US DoD secretary Carter voor te leggen aan de minister van Defensie, met het verzoek om een reactie van de minister op deze brief én de daarin gestelde vragen, te ontvangen tijdig voor het algemeen overleg Verwerving F-35  van donderdag 1 december 2016.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk morgen, woensdag 9 november 2016, om 10:00 uur te laten weten of u met het voorstel van mevrouw Eijsink kunt instemmen. U wordt verzocht te reageren met een “allen beantwoorden” op dit emailbericht. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van de emailprocedure.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Eijsink om brief inzake F35 IOT&E faseaan minister van Defensie voor te leggen met verzoek om tijdige reactie voor het AO Verwerving F-35 van 1 december 2016

    Te behandelen:

    Loading data