E-mailprocedure : Verzoek voor van het lid Geurts (CDA), mede namens de fracties van de VVD, PVV, ChristenUnie, SGP en Houwers, om het kabinet te verzoeken voor 24 augustus 2016 duidelijkheid te geven over het verzoek van Cumela voor uitstel van het uitrijverbod mest en om de staatssecretaris van Economische Zaken te vragen om serieus te overwegen uitstel van het uitrijverbod te verlenen.

De vergadering is geweest

19 augustus 2016
12:00 uur
Geachte leden van de vaste commissie voor Economische Zaken,

Op onderstaande spoed e-mailprocedure waarin het verzoek van het lid Geurts (CDA), mede namens de fracties van de VVD, PVV, ChristenUnie, SGP en Houwers, wordt voorgelegd om het kabinet te verzoeken om voor 24 augustus 2016 duidelijkheid te geven over het verzoek van Cumela voor uitstel van het uitrijverbod mest en om de staatssecretaris van Economische Zaken te vragen om serieus te overwegen uitstel van het uitrijverbod te verlenen, hebben geen fracties gereageerd.
 
Daarmee is er geen steun van de meerderheid voor het verzoek.* Er zal geen brief aan de staatssecretaris worden verzonden.
 
Met vriendelijke groet,

Renée Konings
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Economische Zaken
Tweede Kamer der Staten-Generaal
 _____________________________________________________

Geachte leden van de vaste commissie voor Economische Zaken,
 
Hierbij leg ik u het verzoek voor van het lid Geurts (CDA), mede namens de fracties van de VVD, PVV, ChristenUnie, SGP en Houwers, om het kabinet te verzoeken voor 24 augustus 2016 duidelijkheid te geven over het verzoek van Cumela voor uitstel van het uitrijverbod mest en om de staatssecretaris van Economische Zaken te vragen om serieus te overwegen uitstel van het uitrijverbod te verlenen.
De Groep Bontes/van Klaveren heeft aangegeven het verzoek te steunen. Aangezien deze leden niet lid zijn van de vaste commissie voor Economische Zaken, kunnen zij op basis van artikel 36 van het Reglement van Orde echter niet deelnemen aan de besluitvorming.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk vrijdag 19 augustus 2016 om 12:00 uur te laten weten of u met het verzoek kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.
 
Met vriendelijke groet,
 
Renée Konings
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Economische Zaken
Tweede Kamer der Staten-Generaal


 
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek voor van het lid Geurts (CDA), mede namens de fracties van de VVD, PVV, ChristenUnie, SGP en Houwers, om het kabinet te verzoeken voor 24 augustus 2016 duidelijkheid te geven over het verzoek van Cumela voor uitstel van het uitrijverbod mest en om de staatssecretaris van Economische Zaken te vragen om serieus te overwegen uitstel van het uitrijverbod te verlenen

    Te behandelen:

    Loading data