E-mailprocedure : Verzoek ZLTO, LLTB en de Limburgse en Brabantse werkgeversverenigingen tot petitie-aanbieding op 5 juli a.s. van 13.45 tot 14.00 uur in verband met de waterschade in Limburg en Zuidoost-Brabant.

De vergadering is geweest

4 juli 2016
11:00 uur
Naar aanleiding van onderstaande e-mailprocedure hebben de volgende fracties aangegeven dat zij met het verzoek tot petitie-aanbieding door ZLTO, LLTB en de Limburgse en Brabantse werkgeversverenigingen over de waterschade in Limburg en Zuidoost-Brabant op dinsdag 5 juli 2016 van 13.45 tot 14.00 uur instemmen:
 
Het verzoek wordt gehonoreerd. U ontvangt zo spoedig mogelijk de convocatie.
 -----------------
Geachte leden van de vaste commissie voor Economische Zaken,
 
Recentelijk is onderstaand verzoek ontvangen van de Provincie Limburg om op dinsdag 5 juli 2016 een petitie aan te bieden over de waterschade in Limburg en Zuidoost-Brabant. De petitie zal worden aangeboden namens ZLTO, LLTB,  de Limburgse en Brabantse werkgeversverenigingen en de getroffen gemeentes in het gebied.
 
De petitie-aanbieding kan plaatsvinden op dinsdag 5 juli 2016 van 13.45 uur tot 14.00 uur. Gezien de korte termijn waarop deze petitie-aanbieding plaats zou moeten vinden, wordt het verzoek middels een e-mailprocedure aan u voorgelegd.
 
U wordt verzocht om uiterlijk maandag 4 juli 2016 om 11.00 uur te laten weten of u met dit verzoek tot petitie-aanbieding op dinsdag 5 juli 2016 van 13.45 tot 14.00 uur kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het verzoek is aangenomen.
 
Met vriendelijke groet,

 
Annemarijke de Vos
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Economische Zaken
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van provincie Limburg om op dinsdag 5 juli 2016 een petitie aan te mogen bieden over de waterschade in Limburg en Zuidoost-Brabant. De petitie zal worden aangeboden namens ZLTO, LLTB, de Limburgse en Brabantse werkgeversverenigingen en de getroffen gemeentes in het gebied.

    Te behandelen:

    Loading data