E-mailprocedure : Inventarisatie of Voorstel van wet van het lid Klein tot wijziging van de Kieswet en de Wet raadgevend referendum houdende afschaffing van de kieskringen (TK 34347)

De vergadering is geweest

28 april 2016
16:00 uur
Van: Commissie BiZa
Verzonden: donderdag 28 april 2016 10:58
Aan: GC-Commissie-BiZa
Onderwerp: E-mailprocedure: Inventarisatie of Voorstel van wet van het lid Klein tot wijziging van de Kieswet en de Wet raadgevend referendum houdende afschaffing van de kieskringen kan worden aangemeld voor plenaire behandeling

 
Geachte leden commissie Binnenlandse Zaken,
 
Tijdens de procedurevergadering van uw commissie d.d. 21  april 2016 is besloten om door middel van een e-mailprocedure te inventariseren of Voorstel van wet van het lid Klein tot wijziging van de Kieswet en de Wet raadgevend referendum houdende afschaffing van de kieskringen (Kamerstuk: 34247 ) kan worden aangemeld voor plenaire behandeling.
 
Ik verzoek u uiterlijk donderdag 28 april te 16.00 uur kenbaar te maken (middels een reply op deze mail) of dit wetsvoorstel voor plenaire behandeling kan worden aangemeld.
 
Met vriendelijke groet,
Anke Jansen
Commissieassistent
Vaste commissie voor Binnenlandse Zaken

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van wet van het lid Klein tot wijziging van de Kieswet en de Wet raadgevend referendum houdende afschaffing van de kieskringen (TK 34347)

    Te behandelen:

    Loading data