E-mailprocedure : Verzoek van de Commissaris van de Koning van Groningen, de heer Van den Berg, om namens de Groninger Bodem Beweging Aanbieding een petitie aan te bieden voor behoud van de waardevermeerderingsregeling in Groningen.

De vergadering is geweest

25 januari 2016
17:00 uur
Hierbij informeer ik u over het verzoek van de Commissaris van de Koning van Groningen, de heer Van den Berg, om namens de Groninger Bodem Beweging voorafgaand het debat over gaswinning Groningen een petitie aan te bieden voor behoud van de waardevermeerderingsregeling in Groningen. De petitie aanbieding kan desgewenst morgenmiddag van 13.45 tot 14.00 plaatsvinden.
 
U wordt verzocht om uw reactie op het verzoek voor vanmiddag 17.00 uur door te geven middels een reply-all op deze e-mail. Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van de Commissaris van de Koning van Groningen, de heer Van den Berg, om namens de Groninger Bodem Beweging Aanbieding een petitie aan te bieden voor behoud van de waardevermeerderingsregeling in Groningen

    Te behandelen:

    Loading data