E-mailprocedure : Verzoek om een tweetal brieven voor het algemeen overleg arbeidsomstandigheden (13 januari 2016) te verplaatsen naar het algemeen overleg loondoorbetaling bij ziekte (14 januari 2016)

De vergadering is geweest

11 januari 2016
12:00 uur
Geachte leden van de (plv) commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid,
 
Hieronder  treft u aan het voorstel van het lid Tanamal (PvdA) om de brief dd. 11 juni 2015 Aanbieding advies “Doorwerken en gezondheid” en het rapport “Preventie van beroepsziekten” (25 883-249) en de brief dd. 12 oktober 2015  Aanbieding van het rapport onafhankelijke medische beoordeling bij arbeidsongevallen en beroepsziekten” (25 883-262) die nu geagendeerd staan voor het AO Arbeidsomstandigheden op 13 januari 2016 van de agenda van dit overleg te halen en toe te voegen aan de agenda van het algemeen overleg Loondoorbetaling bij ziekte op 14 januari 2016.
 
U wordt verzocht uiterlijk op maandag 11 januari 2016 om 12.00 uur te laten weten of u met het voorstel kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen.
 
Met vriendelijke groet
Marc Esmeijer
Adjunct-griffier van de commissie SZW
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Geachte griffier,
 
In de Procedure vergadering van begin december heeft collega Keklik Yücel verzocht om een apart ao
arbeid gerelateerde zorg / beroepsziekten en een apart ao arbeidsomstandigheden.
Eventueel kon het ao loondoorbetaling bij ziekte worden uitgebreid met de arbeid gerelateerde zorg/beroepsziekten.
Dit verzoek werd o.a. gesteund door mw. Schut-Welkzijn.

De stukken nr. 1 preventie beroepsziekten en nr. 8 rapport onafhankelijk medische beoordeling  beroepsziekten en ongevallen nog steeds bij het ao arbeidsomstandigheden.

Ik stel voor deze alsnog van de agenda van 13 januari arbeidsomstandigheden te verwijderen en deze toe te voegen aan het ao loondoorbetaling bij ziekten van 14 januari.
 
Met vriendelijke groet,
 
Grace Tanamal
Tweede Kamerlid
Partij van de Arbeid
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek om een tweetal brieven voor het algemeen overleg arbeidsomstandigheden (13 januari 2016) te verplaatsen naar het algemeen overleg loondoorbetaling bij ziekte (14 januari 2016)

    Te behandelen:

    Loading data