E-mailprocedure : Voorstel van de leden Van Veldhoven (D66) en Ziengs (VVD) om de agendapunten betreffende EHS van de agenda van het algemeen overleg Natuurbeleid, EHS en Oostvaardersplassen op donderdag 24 september a.s. af te voeren en deze te agenderen voor een algemeen overleg EHS, te plannen na ommekomst van de informatie betreffende de monitoringssystematiek

De vergadering is geweest

24 september 2015
10:00 uur
 Geachte leden en plv. leden van de vaste commissie voor Economische Zaken,

Hierbij informeer ik u over het voorstel van de leden Van Veldhoven (D66) en Ziengs (VVD) (beiden rapporteurs van het Groot Project Ecologische Hoofdstructuur) om de volgende agendapunten betreffende EHS van de agenda van het algemeen overleg Natuurbeleid, EHS en Oostvaardersplassen op donderdag 24 september a.s. af te voeren en deze te agenderen voor een algemeen overleg EHS, te plannen na ommekomst van de informatie betreffende de monitoringssystematiek (zie onderstaande):

1. Zesde voortgangsrapportage Groot Project Ecologische Hoofdstructuur
30825-206 - Brief regering d.d. 06-11-2013
staatssecretaris van Economische Zaken, S.A.M. Dijksma - Zesde voortgangsrapportage Groot Project Ecologische Hoofdstructuur

2. Monitoring en evaluatie van het Natuurpact ontwikkeling en beheer van de natuur in Nederland
33576-11 - Brief regering d.d. 06-02-2014
staatssecretaris van Economische Zaken, S.A.M. Dijksma - Monitoring en evaluatie van het Natuurpact ontwikkeling en beheer van de natuur in Nederland

3. Voortgang in de realisatie van het Natuurnetwerk Nederland (NNN)
30825-212 - Brief regering d.d. 22-05-2014
staatssecretaris van Economische Zaken, S.A.M. Dijksma - Voortgang in de realisatie van het Natuurnetwerk Nederland (NNN)

4. Aanbieding van de zevende en tevens Eindrapportage van het Comité van Toezicht Investeringsbudget Landelijk Gebied (ILG)
30825-213 - Brief regering d.d. 16-12-2014
staatssecretaris van Economische Zaken, S.A.M. Dijksma - Aanbieding van de zevende en tevens Eindrapportage van het Comité van Toezicht Investeringsbudget Landelijk Gebied (ILG)

5. Aanbieding van de zevende voortgangsrapportage Groot Project EHS en evaluatiekader Natuurpact
30825-214 - Brief regering d.d. 24-03-2015
staatssecretaris van Economische Zaken, S.A.M. Dijksma - Aanbieding van de zevende voortgangsrapportage Groot Project EHS en evaluatiekader Natuurpact.

Indien u besluit tot het van de agenda afvoeren van deze stukken, zal het algemeen overleg Natuurbeleid, EHS en Oostvaardersplassen (momenteel gepland van 15.30 tot 19.30 uur) worden gewijzigd in het algemeen overleg Natuurbeleid en Oostvaardersplassen dat plaats zal vinden van 15.30 tot 18.30 uur.

Ik verzoek u mij uiterlijk morgenochtend (24 september) om 10.00 uur te laten weten of u met dit voorstel kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit emailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.

 
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van de leden Van Veldhoven (D66) en Ziengs (VVD) om de agendapunten betreffende EHS van de agenda van het algemeen overleg Natuurbeleid, EHS en Oostvaardersplassen op donderdag 24 september a.s. af te voeren en deze te agenderen voor een algemeen overleg EHS, te plannen na ommekomst van de informatie betreffende de monitoringssystematiek

    Te behandelen:

    Loading data