E-mailprocedure : Voorstel lid Van Helvert (CDA) inzake informatie over spoor

De vergadering is geweest

17 september 2015
16:00 uur
Commissie: Infrastructuur en Milieu
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu,
 
Het lid Van Helvert (CDA) stelt voor, mede namens de leden Bashir (SP), Madlener (PVV) en Van Veldhoven (D66), de staatssecretaris te verzoeken om vóór 29 september 2015 de volgende informatie aan de Kamer te doen toekomen:
 
 
  1. Alle informatie die betrekking heeft op de communicatie met en de aansturing van ProRail vanuit het ministerie van Infrastructuur en Milieu.
  2. Alle rapporten die nu nog in het bezit zijn van het ministerie van Infrastructuur en Milieu die betrekking hebben op  financiële stromen of het functioneren van ProRail, NS of andere spoorgerelateerde instanties, die nog met de Kamer gedeeld moeten worden.
  3. Een overzicht van rapporten die betrekking hebben op financiële stromen of het functioneren van ProRail, NS of andere spoorgerelateerde instanties, die nu nog niet gedeeld kunnen worden, met een deadline voor wanneer de Kamer die rapporten wél kan verwachten.                                        
 
Ik verzoek u mij uiterlijk heden te 16.00 uur te laten weten of u met het voorstel kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit emailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.
 
Met vriendelijke groet,
Leonie Tijdink

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel lid Van Helvert (CDA) inzake informatie over spoor

    Te behandelen:

    Loading data