E-mailprocedure : Voorstel om inbrengdatum voor het schriftelijk overleg over de wijziging van het Besluit gewasbeschermingsmiddelen en biociden: gewasbescherming buiten de landbouw (TK 27 858, nr. 315) vast te stellen op donderdag 3 september 2015 om 10.00 uur.

De vergadering is geweest

25 juni 2015
11:00 uur
Geachte leden van de vaste commissie voor Economische Zaken,
 
Tijdens de procedurevergadering op 23 juni jl. heeft u gesproken over de voorhangprocedure van een wijziging van het Besluit gewasbeschermingsmiddelen en biociden: gewasbescherming buiten de landbouw (TK 27 858, nr. 315). Er is besloten dat er bij de staatssecretaris van I&M zou worden nagegaan of het stuiten van de wijziging van het Besluit gewasbeschermingsmiddelen en biociden tot na het zomerreces tot zwaarwegende bezwaren leidt. Er is tevens besloten dat (indien er geen zwaarwegende bezwaren zijn) middels een e-mailprocedure de inbrengdatum voor het schriftelijk overleg in september zal worden vastgesteld.
 
De staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu laat weten dat er geen bezwaar is tegen het stuiten van de voorhangtermijn tot na het zomerreces, mits de brengdatum voor het schriftelijk overleg direct in de eerste week na het zomerreces wordt vastgesteld zodat het kabinet het Besluit tijdig voor advies aan de Raad van State kan aanbieden.
 
U wordt verzocht zich uit te spreken over het voorstel om de inbrengdatum voor het schriftelijk overleg over de wijziging van het Besluit gewasbeschermingsmiddelen en biociden: gewasbescherming buiten de landbouw (TK 27 858, nr. 315) vast te stellen op donderdag 3 september 2015 om 10.00 uur. De staatssecretaris van I&M zal worden verzocht geen onomkeerbare stappen te zetten totdat het Besluit naar genoegen met de Kamer is besproken.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk donderdag 25 juni 2015 om 11.00 uur te laten weten of u kunt instemmen met dit voorstel (graag een Allen beantwoorden op dit emailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel de inbrengdatum voor het schriftelijk overleg over de wijziging van het Besluit gewasbeschermingsmiddelen en biociden: gewasbescherming buiten de landbouw (TK 27 858, nr. 315) vast te stellen op donderdag 3 september 2015 om 10.00 uur.

    Te behandelen:

    Loading data