E-mailprocedure : Mogelijkheid in te stemmen met de brief aan de Europese Commissie waarin het negatief subsidiariteitsoordeel is verwoord. In de brief wordt het negatieve oordeel over subsidiariteit toegelicht door de argumenten van de fracties op hoofdlijnen samen te vatten

De vergadering is geweest

11 juni 2015
11:00 uur
De volgende fracties hebben aangegeven in te stemmen met de bijgevoegde brief (Bijlage I ) aan de Europese Commissie waarin het negatief subsidiariteitsoordeel is verwoord:

VVD, PvdA, SP, CDA, PVV, D66, ChristenUnie, GroenLinks, SGP, Partij voor de Dieren.

De brief zal plenair voor definitieve besluitvorming worden geagendeerd op dinsdag 16 juni 2015, waarna deze tot slot zal worden doorgeleid aan de Europese Commissie.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U wordt hierbij gevraagd in te stemmen met de bijgevoegde brief (Bijlage I ) aan de Europese Commissie waarin het negatief subsidiariteitsoordeel is verwoord. In de brief wordt het negatieve oordeel over subsidiariteit toegelicht door de argumenten van de fracties op hoofdlijnen samen te vatten.


U wordt verzocht per ommegaande doch uiterlijk donderdag 11 juni 2015 om 11.00 aan te geven of u kunt instemmen met de concept-brief (graag een Allen beantwoorden op dit emailbericht). Na instemming zal de brief plenair voor definitieve besluitvorming worden geagendeerd op dinsdag 16 juni 2015, waarna deze tot slot zal worden doorgeleid aan de Europese Commissie. Indien de vaststelling van de brief aan de Europese Commisie niet leidt tot eenduidige vaststelling, zal er volgende week een extra procedurevergadering worden belegd. 
 
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    EU-voorstel: verordening herziening besluitvorming genetisch gemodificeerde organismen (ggo’s) COM (2015) 177

    Te behandelen:

    Loading data