E-mailprocedure : Behandeling inzake 1. Uitnodigen bewindspersonen voor WGO Omgevingswet d.d. 8 juni en 2. Plenaire afronding van de behandeling van de Omgevingswet

De vergadering is geweest

2 juni 2015
14:00 uur
Commissie: Infrastructuur en Milieu
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu,
 
SPOED: E-mailprocedure inzake 1. Uitnodigen bewindspersonen voor WGO Omgevingswet d.d. 8 juni en 2. Plenaire afronding van de behandeling van de Omgevingswet. Reactie uiterlijk heden, dinsdag 2 juni te 14.00 uur.
 
In verband met het spoedig kunnen plannen/organiseren van het vervolg van de behandeling van de Omgevingswet wordt u hierbij een tweetal voorstellen voorgelegd:
 
 
  1. Door uw commissiegriffie en de Griffie plenair wordt voorgesteld wordt om te besluiten over het uitnodigen van - naast de minister van Infrastructuur en Milieu – ook de staatssecretaris IM, de staatssecretaris EZ en de minister Wonen & Rijksdienst voor het vervolg-WGO Omgevingswet d.d. 8 juni 2015;
 
 
  1. Het lid Van Veldhoven (D66) stelt voor om te besluiten om – na het WGO Omgevingswet van 8 juni – over te gaan tot plenaire afronding van het wetsvoorstel inzake de Omgevingswet. Indien u daarmee instemt, wordt daartoe een commissieverzoek aan de Voorzitter gericht. De precieze vorm van deze plenaire afronding (tweede termijn Kamer en regering en/of een derde termijn en/of alleen behandeling amendementen) kan op basis van het verloop van het WGO op 8 juni door u nader worden bepaald.
 
U wordt verzocht vóór vandaag, dinsdag 2 juni 2015, te 14.00 uur middels een reply-all op dit bericht kenbaar te maken of u kunt instemmen met:
 
  1. het uitnodigen van - naast de minister van Infrastructuur en Milieu – ook de staatssecretaris IM, de staatssecretaris EZ en de minister Wonen & Rijksdienst voor het vervolg-WGO Omgevingswet d.d. 8 juni 2015;
  2. het - na het WGO Omgevingswet van 8 juni – overgaan tot plenaire afronding van het wetsvoorstel inzake de Omgevingswet.
 
Met vriendelijke groet,
Rens Jansma

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Behandeling inzake 1. Uitnodigen bewindspersonen voor WGO Omgevingswet d.d. 8 juni en 2. Plenaire afronding van de behandeling van de Omgevingswet. Reactie uiterlijk heden, dinsdag 2 juni te 14.00 uur.

    Te behandelen:

    Loading data