E-mailprocedure : Planning Rondetafel LHBT-emancipatie en educatie seksuele diversiteit

De vergadering is geweest

29 januari 2015
15:00 uur
Geachte woordvoerders emancipatiebeleid,
  1. Gisterenmiddag hebben we vernomen dat de cie SZW (op ons verzoek) het voortouw op de brief van minister Asscher inzake ‘CBS-onderzoek naar beloningsverschillen tussen vrouwen en mannen’, aan de cie OCW heeft overgedragen.
    Minister Asscher is in de gelegenheid om slechts een deel van het oorspronkelijk op 12 feb geplande AO Emancipatie bij te wonen.
     
  2. In de laatste OCW-procedurevergadering is besloten om het nog te plannen rondetafelgesprek  ‘LHBT-emancipatie in conservatief religieuze kring uit te breiden’ uit te breiden met het onderwerp ‘educatie ter bevordering van acceptatie seksuele en genderdiversiteit’. We zijn nog in afwachting van de namen voor het tweede blok.
     
  3. Vandaag was de inbreng van de feitelijke vragen over de Midterm review en de Beleidsdoorlichting Emancipatie.
    We hebben slechts twee vragen ontvangen. Er is in mogelijkheid om wat meer tijd voor de inbreng te geven..
Ik stel voor om het AO te plannen op 5 maart a.s. met beide bewindspersonen, het rondetafelgesprek te plannen op 12 februari a.s. en de inbreng feitelijke vragen uit te stellen tot vrijdagmiddag a.s. 15.00 uur.
 
Graag verneem ik van u of er een meerderheid is voor dit voorstel.
Eveline de Kler
Besluit: AO Emancipatie op 5 maart a.s., RTG Emancipatie op 12 februari a.s. en inbreng feitelijke vragen uitgesteld naar vrijdagmiddag 15.00 uur.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Planning Rondetafel LHBT-emancipatie en educatie seksuele diversiteit