Algemeen overleg : Fiscale agenda (onderdelen Belastingplan 2012); Stand van zaken Geefwet; Vrijwilligersvergoeding (agendapunten zijn toegevoegd aan het AO Autobrief d.d. 30 juni 2011)

De vergadering is geannuleerd

15 juni 2011
13:00 - 15:30 uur
Commissie: Financiën

Bijlage

Bewindsperso(o)n(en)

  • F.H.H. Weekers
    staatssecretaris van Financiën

Agendapunten

  1. 1

    Fiscale agenda (onderdelen Belastingplan 2012)

    Nog te ontvangen brief van de staatssecretaris van Financiën.
    Noot:
    In de procedurevergadering van de commissie Financiën op 1 juni 2011 is besloten de staatssecretaris van Financiën te verzoeken de Kamer op zeer korte termijn te informeren welke onderdelen uit de Fiscale agenda in het Belastingplan 2012 een vervolg zullen krijgen. Bovendien is besloten over die nog te ontvangen brief nog vóór het zomerreces een algemeen overleg te voeren.

  2. 2

    Stand van zaken Geefwet

    Nog te ontvangen brief van de staatssecretaris van Financiën.
    Noot:
    In de procedurevergadering van de commissie Financiën op 1 juni 2011 is besloten de staatssecretaris van Financiën te verzoeken de Kamer op korte termijn te informeren over de actuele stand van zaken van de Geefwet; de commissie verzoekt om een spoedige toezending aan de Tweede Kamer. Tevens is besloten de staatssecretaris te verzoeken om de Kamer zo spoedig mogelijk nader te informeren over de invulling van de Geefwet (op een zodanig tijdstip dat desgewenst nog vóór het zomerreces hierover overleg kan worden gevoerd).
     

  3. 3

    Vrijwilligersvergoeding

    Nog te ontvangen brief van de staatssecretaris van Financiën.
    Noot:
    In de procedurevergadering van de commissie Financiën op 1 juni 2011 is besloten de staatssecretaris van Financiën te verzoeken uiterlijk op dinsdag 7 juni 2011 de Kamer te informeren over hoe de Belastingdienst omgaat met de vrijwilligersvergoeding die als gift is teruggestort. Tevens is besloten te verzoeken om in dezelfde brief een terugkoppeling te ontvangen van het gesprek met de vrijwilligersorganisaties dat op 17 mei 2011 heeft plaatsgevonden.

  4. 4

    Nieuw agendapunt

    Te behandelen:

    Loading data

    Loading data