Te behandelen zaken

1
Koninklijke boodschappen:

2
De volgende voorstellen van wet:

3
Brieven regering:

7
Van de stand van werkzaamheden afvoeren

8
Opnieuw aan te houden moties

10
Toevoegen aan de agenda:- het VAO Groningen (AO d.d. 12/09), met als eerste spreker het lid Beckerman (SP)- het VAO Leefomgeving (AO d.d. 12/09), met als eerste spreker het lid Van Aalst (PVV)- het VAO Participatiewet/ Breed Offensief (AO d.d. 12/09), met als eerste spreker het lid Jasper van Dijk (SP)
11
Het lid Geurts: debat met de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit over het NVWA rapport van 2Solve Investigations
12
Het lid Van Kooten-Arissen: brief van de minister van Justitie en Veiligheid over het bericht dat in een deel van het politiekorps Den Haag sprake is van discriminatie, overmatig gebruik van geweld en een verziekte cultuur (Nos.nl, 13 september 2019)

13
Het lid Anne Mulder, voorzitter commissie FIN: verzoek de brief van het Presidium over een verzoek om het CBS onderzoek te laten doen naar de belastingafdracht van grote bedrijven, toe te voegen aan de stemmingen van donderdag 19 september
14
Het lid Van Dam: debat met de minister van Justitie en Veiligheid over het bericht ‘Advocaat kroongetuige geliquideerd’ (Telegraaf.nl, 18 september 2019)
15
Het lid Van Raan: VSO Transportraad 20/09 nog morgen te houden, inclusief stemmingen