Te behandelen zaken

 1. 1

  Mondelinge vragen van het lid AZOUGH (GroenLinks) aan de minister van Justitie over het feit dat er weer een strafzaak bij de rechtbank onderuit is gegaan doordat een advocaat werd afgeluisterd. (ANP, 26 september 2008)

  Loading data
 2. 2

  Mondelinge vragen van het lid DE ROON (PVV) aan de minister van Justitie over de uitspraak van korpschef Welten (Amsterdam) op AT5 dat in de regio Amsterdam bijna 1700 veroordeelden rondlopen die niet getraceerd kunnen worden om hun gevangenisstraf uit te zitten. (De Telegraaf, 25 september 2008)

  Loading data
 3. 3

  Mondelinge vragen het lid VAN DER STAAIJ (SGP) aan de minister van Defensie over de brandbrief van commandanten in Uruzgan betreffende tekorten aan materieel en dergelijke en de risico’s als gevolg hiervan voor de levens van Nederlandse militairen. (NOS Teletekst, 26 september 2008)

  Loading data
 4. 4

  Mondelinge vragen van het lid VAN LEEUWEN (SP) aan de minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer over huisvesting van Polen in recreatiewoningen. (de Volkskrant, 26 september 2008)

  Loading data