Debat Gemist

Printscreen Debat Gemist op smartphone

De debatten zijn binnen tien uur na afloop terug te kijken op debatgemist.tweedekamer.nl. Het gaat om plenaire debatten vanaf 26 oktober 2010 – de dag van de regeringsverklaring van het kabinet Rutte-I – en commissievergaderingen vanaf 14 juni 2016. Alle commissievergaderingen (algemeen overleggen, notaoverleggen, wetgevingsoverleggen, hoorzittingen en rondetafelgesprekken) zijn via Debat Gemist terug te zien.

Sinds 10 november 2015 kunt u plenaire debatten terugkijken met ondertiteling. Vanaf 24 oktober 2016 is dat ook mogelijk voor de commissievergaderingen. U kunt de ondertiteling in- of uitschakelen door op ‘CC’ te klikken onder in het venster. De ondertiteling is vijf werkdagen na het debat beschikbaar.

In de zoekmachine van Debat Gemist kunt u zoeken op onderwerp, datum en tijd, sprekers en debatcategorie. Zoeken op gesproken woord is (nog) niet mogelijk.

Downloaden

Wilt u een debat downloaden of als iframe op een website plaatsen? Dat kan via de functies ‘downloaden’ en ‘embedden’ onder ieder debat. Vanwege de bestandsgrootte bestaan de debatten uit meerdere bestanden. Downloaden kan alleen vanaf een vaste computer of laptop.

Live volgen

Wilt u debatten niet terugkijken, maar juist live volgen? Dat kan met de app Debat Direct.