E-mailprocedure : [SPOED E-MAILPROCEDURE] - Verzoek lid Van der Graaf brief uitvoering motie Van der Graaf situatie Nagorno-Karabach

De vergadering is geweest

21 december 2022
16:00 uur
Commissie: Europese Zaken
Geachte leden,
 
Hierbij leg ik het onderstaande voorstel van lid Van der Graaf (ChristenUnie) nogmaals aan u voor om de minister te verzoeken een brief de Kamer te doen toekomen waarin hij aangeeft hoe er uitvoering is gegeven aan de motie Van der graaf c.s. over aandringen op een gezamenlijke oproep aan Azerbeidzjan om de vijandelijkheden tegen de bevolking van Nagorno-Karabach te staken (Kamerstuk 21 501, nr. 20). Ditmaal met het verzoek om deze brief uiterlijk vrijdag 23 december 2022 naar de Kamer te sturen.
 
Gelet op het spoedeisende karakter van de e-mailprocedure van gisteren, en het feit dat er na de deadline nog reacties zijn binnengekomen waarmee wel een meerderheid zou zijn behaald, heeft de ChristenUnie verzocht nogmaals dit voorstel via een e-mailprocedure aan u voor te leggen.
 
In verband met het spoedeisende karakter van dit verzoek wil ik u vragen om voor hedenmiddag 16.00 uur aan te geven of u kunt instemmen met dit verzoek (graag een allen beantwoorden op dit e-mailbericht).* Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen.

Met vriendelijke groet,
Wnd. Griffier
Vaste commissie voor Europese Zaken
Tweede Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018, 2500 EA
 
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    [SPOED E-MAILPROCEDURE] - Verzoek lid Van der Graaf brief uitvoering motie Van der Graaf situatie Nagorno-Karabach

    Te behandelen:

    Loading data