E-mailprocedure : Voorstel deadline inbreng verslag rijkswetten COHO en RAft verplaatsen naar 20 mei 12.00 uur

De vergadering is geweest

6 mei 2022
12:00 uur
Aan de leden van de vaste commissie voor Koninkrijksrelaties
 
Geachte leden, 
 
Hierbij leg ik u het voorstel voor van de fracties VVD, D66, CDA, ChristenUnie en Fractie Den Haan om de deadline voor inbreng voor het verslag voor de voorstellen voor rijkswetten COHO en RAft van 13 mei 2022 te verplaatsen naar vrijdag 20 mei 12.00 uur zodat hetgeen gewisseld is tijdens het IPKO meegenomen kan worden in de inbreng voor het verslag. 
 
Tevens informeer ik u graag dat de Raad van State heeft aangegeven helaas toch niet in de gelegenheid te zijn om met de Kamer te spreken over deze rijkswetten op dinsdag 10 mei. Indien de inbreng van het verslag verplaatst wordt naar 20 mei, zal de staf proberen het gesprek opnieuw in te plannen voor de inbreng voor het verslag. 
 
Graag verneem ik uiterlijk morgen vrijdag 6 mei 12.00 uur of u, namens uw fractie, instemt met het verplaatsen van de deadline voor inbreng voor het verslag, via een reply all op dit bericht. 
 
Met vriendelijke groet, 
Eva Meijers
Commissiegriffier
Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking 
& Koninkrijksrelaties
Tweede Kamer der Staten-Generaal
 

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van de fracties van VVD, D66, CDA, ChristenUnie en Fractie Den Haan om de deadline voor inbreng voor het verslag voor de voorstellen voor rijkswetten COHO en RAft te verplaatsen van 13 mei 2022 naar 20 mei 2022.

    Te behandelen:

    Loading data