E-mailprocedure : Petitieaanbieding Dutch Marine Energy Centre en VR-Experience

De vergadering is geweest

2 juni 2021
12:00 uur
Geachte leden en plaatsvervangende leden van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,
 
Op dinsdag 8 juni 2021 wil Dutch Marine Energy Centre (DMEC) een petitie overhandigen. De petitie bestaat uit een schriftelijke reactie op de Verkenning Elektriciteit uit Water (Kamerstuk 32813-676) die voor het commissiedebat Klimaat en Energie van 10 juni 2021 gepland staat. Daarnaast wil DMEC een coronabestendig Virtual Reality Experience (VR-Experience) aan ten minste de voorzitter van de commissie aanbieden. De overige leden kunnen eventueel een kartonnen VR-bril krijgen waar ze met hun smartphone de VR-experience kunnen herbekijken.
 
Bij deze verzoek ik u vriendelijk uiterlijk woensdag 2 juni 2021 om 12.00 uur te laten weten of u instemt met het verzoek (graag door middel van een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht). Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst.*
 
Met vriendelijke groet,
Shahenshah Yaqut
Adjunct-griffier vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat
GC Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018, 2500 EA
T +(31)625057201 | E s.yaqut@tweedekamer.nl | I www.tweedekamer.nl
*Toelichting De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid, van het Reglement van Orde, luidende: 2. Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25.

Deelnemers

  • C. Stoffer (SGP)